De Tienerdisco

Tweemaal per jaar organiseren wij een Tienerdisco; in juni en december.

De Tienerdisco is bedoeld als gezellige avond voor de jeugd van 9 t/m 13 jaar. Het begint om 19:15 uur en de stekker gaat er uit om 21:45 uur. Onze DJ draait populaire muziek en zorgt voor flitsende lichteffecten. Verschillende vrijwilligers houden toezicht en zorgen voor de verkoop van frisdrank, snoep en chips. De Tienerdisco vindt plaats bij zalencentrum De Kuul, Wagenweg 12e in Huissen.

De entree bedraagt € 2,--. Leden van wijkvereniging de Zilverkamp hebben gratis toegang.

Omdat wij willen weten welke kinderen aanwezig zijn en wie we kunnen bellen als er iets zou zijn, registreren wij van alle Tienerdisco-bezoekers naam en het telefoonnummer waarop ouders/verzorgers te bereiken zijn. Als een discoganger onverwachts eerder naar huis wil, dan bellen we de ouders/verzorgers. Uw kind heeft dus zelf geen telefoon nodig.

U kunt erop rekenen dat wij voor sluitingstijd geen kinderen laten gaan zonder uw nadrukkelijke toestemming. U mag ten alle tijde uw kind(eren) eerder op komen halen.

Tijdens de Tienerdisco is de leiding bereikbaar op telefoonnummer  06-38725111.

Disco Nick 

Voor de gezelligheid en veiligheid gelden de volgende afspraken:

  • Als kinderen eenmaal binnen zijn dan gaan wij er vanuit dat ze blijven tot het eind, tenzij er telefonisch contact is geweest met de ouders/verzorgers, in overleg met de aanwezige leiding.
  • Het is niet toegestaan eigen drink- of etenswaren mee te nemen.
  • Afval dient in de daarvoor bestemde bakken gedaan te worden, dus niet op de grond.
  • Indien er een bekertje limonade om wat voor reden dan ook over de grond gaat, meld dit dan direct bij de leiding.
  • Het is niet toegestaan te duwen en te trekken of ander soort misstanden, men wordt hier over aangesproken en bij herhaald gedrag, kan de toegang geweigerd worden, in overleg met de ouders/verzorgers.
  • Verder hopen we dat we een fijne en gezellige disco kunnen neerzetten waar iedereen met veel plezier naar terug komt.

Logo Nick     LogoDeKuul