Algemeen reglement rommelmarkt

 • Vanaf 1 maart kunnen leden van de wijkvereniging zich inschrijven voor een plekje op de markt.
 • De inschrijvingen kunnen via emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. !
 • Je bent pas ingeschreven voor de markt na een bevestigingsmail van het bestuur.
 1. Alleen particulieren mogen hun gebruikte spullen te koop aanbieden. Er mag beslist geen bedrijfsmatige handel gedreven worden. Nieuwe goederen, drank, etenswaren of partijgoederen verhandelen namens anderen is verboden. Voor de te verhandelen goederen geldt: alleen spullen die u thuis gebruikt heeft (kleding, boeken, huisraad, speelgoed enz.), liefst zo gevarieerd mogelijk per plaats.
 1. Iedere deelnemer aan de rommelmarkt betaald 5 euro stageld en 5 euro borg per marktplaats. Dit geldt voor onze leden en voor niet-leden.
 1. Onze marktplaatsen zijn niet voorzien van een kraam.
 1. De plaatsen worden door de medewerkers van de wijkvereniging aangewezen.
 1. Het is niet toegestaan de plaats vóór 7:00 uur in te richten. Personen die voor 7:00 uur zich een plaats hebben toegeëigend, kunnen worden verwezen naar een andere plaats.
 1. Leden die reserveren, dienen voor 8:30 te arriveren, anders wordt de plek aan iemand anders gegeven.
 1. Het is niet mogelijk om met de auto de markt op te rijden om uw kleedje in te richten. Het is dus verstandig om een karretje, steekwagentje o.i.d. mee te nemen.
 1. Het is verboden goederen voor of naast de plaats in de looppaden te plaatsen.
 1. Tijdens de rommelmarkt is er toezicht en controle door de medewerkers van de wijkvereniging. Deelnemers zijn verplicht de aanwijzingen door de medewerkers van de wijkvereniging op te volgen.
 1. Alle plaatsen, plus de ruimte er omheen, moeten na afloop van de rommelmarkt schoon opgeleverd worden en het afval in de daarvoor bestemde kraakwagen gedeponeerd zijn. De kraakwagen bevindt zich op een redelijke loopafstand van de rommelmarkt.
 1. De rommelmarkt is voor bezoekers geopend van 10:00 tot 14:00 uur.
 1. Na afloop is iedereen verplicht zijn plaatsbewijs ter controle aan te bieden. Alleen na schoon achterlaten wordt de borg geretourneerd.
 1. Deelnemers en bezoekers kunnen nimmer de wijkvereniging verantwoordelijk of aansprakelijk stellen voor beschadigingen aan, diefstal van, brand of schade van welke aard dan ook, van de voor de rommelmarkt bestemde goederen en andere meegebrachte waren. Deelname is op eigen risico.
 1. Zij die zich niet houden aan bovenstaande bepalingen worden door de organiserende wijkvereniging van de rommelmarkt verwijderd. Bij verwijdering verliezen zij het recht op deelname en kunnen geen aanspraak maken op het door hen betaalde inschrijfgeld.
 1. In alle andere gevallen waarin dit reglement niet voorziet of onduidelijk geacht, beslist de wijkvereniging.

 

Of download in PDF: Reglement Rommelmarkt Koningsdag