Paaseitjes zoeken & knutselen

IMG 0573Op zaterdag 11 april 2020 gaan we bij Wijkvereniging De Zilverkamp weer paaseitjes zoeken met de Paashaas en zijn vriendjes. Alle kinderen zijn welkom ongeacht hun leeftijd en lid of geen lid. We verzamelen om 9.30 uur aan de achterkant van Sporthal De Brink.  

We gaan in verschillende leeftijdsgroepen zoeken, op verschillende veldjes. Zo hebben we een veldje voor de allerkleinsten van 0 t/m 3 jaar, een veldje voor de kleuters van 4 t/m 6 jaar én voor de superspeurders van 7 jaar en ouder is er een nog uitdagender zoekveld. Dus ongeacht je leeftijd, iedereen kan zoeken en vinden!

Vergeet niet om een zakje, mandje of emmertje mee te nemen om de eitjes in te verzamelen, want je kunt maar een paar eitjes in je handen houden.
Na het zoeken op de diverse veldjes staat er binnen in De Kuul voor de kinderen een beker limonade klaar en voor de ouders/begeleiders is er een kopje koffie of thee.

Ook dit jaar wordt er weer geknutseld ter afsluiting. De kinderen kunnen in de sfeer van Pasen iets leuks maken om mee naar huis te nemen.

Kijk hier voor de foto's van vorige jaren