Kom jij ook weer paaseitjes zoeken?

IMG 8437

 

    Kom jij ook weer paaseitjes zoeken???

Op zaterdag 15 april gaan we bij Wijkvereniging De Zilverkamp weer paaseitjes zoeken met de Paashaas en zijn vriendjes. Alle kinderen zijn welkom ongeacht hun leeftijd en lid of geen lid. We verzamelen om 9.30 uur aan de achterkant van Sporthal De Brink.

We gaan in verschillende leeftijdsgroepen zoeken, op verschillende veldjes. Zo hebben we een veldje voor de allerkleinsten van 0 t/m 3 jaar, een veldje voor de kleuters van 4 t/m 6 jaar én voor de superspeurders van 7 jaar en ouder is er een nog uitdagender zoekveld. Dus ongeacht je leeftijd, iedereen kan zoeken en vinden! 

We beginnen traditioneel met het Paashaas-lied alvorens op te splitsen. Wat de kinderen vinden, mogen ze houden. Vergeet niet om een zakje, mandje of emmertje mee te nemen om de eitjes in te verzamelen, want je kunt maar een paar eitjes in je handen houden.    

Na het zoeken op de diverse veldjes staat er binnen in De Kuul voor de kinderen een beker limonade klaar en voor de ouders/begeleiders is er een kopje koffie of thee. 

O.l.v. Anne-Mieke wordt er ook dit jaar weer geknutseld ter afsluiting. De kinderen kunnen in de sfeer van Pasen iets leuks maken om mee naar huis te nemen.

 

Wij hebben er zin in; jij komt toch ook?!?