Halloween komt eraan

Dinsdag 31 oktober a.s. is het weer tijd voor onze jaarlijkse, in Huissen inmiddels legendarische, Halloween Griezeltocht !!!
😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱
We verzamelen tussen 19.00 en 20.00 uur bij De Kuul. Vanuit De Kuul wordt vanaf 19.00 uur in groepjes gestart. Wil je niet te lang in de rij staan, kom dan gerust iets later. De laatste groep vertrekt om 20.00 uur. Deelname is gratis. Jullie zijn allemaal van harte welkom!
đŸ‘ģđŸ‘ģđŸ‘ģđŸ‘ģđŸ‘ģđŸ‘ģđŸ‘ģđŸ‘ģđŸ‘ģđŸ‘ģđŸ‘ģđŸ‘ģ
Net als andere jaren proberen we er een spannende tocht van te maken. Wat echter voor de ÊÊn spannend is, is voor de ander misschien nog niet spannend genoeg. Schat dus voor jezelf Ên voor je kinderen in, of je het aandurft!
🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡
Lijkt het je leuk om in de middag van 31 oktober a.s. mee te helpen met het opbouwen en versieren van de route of vind je het leuk om tijdens de griezeltocht mensen de stuipen op het lijf te jagen of een groepje te begeleiden? Heel fijn! Meld je dan snel aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃
We hopen weer op een overweldigende opkomst.
Graag tot dinsdag 31 oktober!

foto van Wijkvereniging de Zilverkamp Huissen.