Drukke Halloween!

Wat was het  weer een feest !! Halloween 2013 was een groot succes !! We kijken terug op een geweldige avond.  We hadden wat drukte verwacht maar de enorme opkomst dit jaar was ongekend. Gelukkig was iedereen geduldig !  De ontvangst door de griezelig goed lijkende Adams Family was een monsterlijk goed begin. Vanaf 19 uur vertrok er elke 5 minuten een groepje, na toegesproken te zijn door de monstergoede spreekstalmeester,  het spookachtige park in.

Bij aanvang van de tocht werden we ontvangen door heks Iris die iedereen de eerste stuipen op het lijf joeg en het waren zeker niet de laatste. De roepende geest midden in de vijver, de monsters onderweg, de schrapende schop…… brrrrr, de Citadel die als altijd weer fantastisch versierd was en tot slot de huiveringwekkende brug met de man met de kettingzaag en het bladblaasmonster. We hebben gehoord dat er nog steeds mensen zijn die last hebben van hun oren J zo is er gegild dit jaar!! Het was weer een fan-tas-tische avond. Dank aan alle mensen die het mogelijk hebben gemaakt en aan alle bezoekers van dit jaar ! Tot griezels…. Volgend jaar zijn we er weer !!

==================================================

We waren druk met Halloween! Zo'n 330 gasten liepen onze griezeltocht.
De wijkvereniging bedankt alle vrijwilligers, die hebben geholpen! Zowel de lieve mensen en kinderen die post wilden zijn op de route, als de lieve mensen die begeleider wilden zijn van een groepje; dank voor de opbouwers en voor de opruimers. Ook speciale dankzegging aan de bewoners van de Citadel; het zag er weer spektaculair uit! 

Mochten er mensen zijn met foto's, dan houden we ons aanbevolen! Wij hadden er zelf dit keer helaas geen tijd voor. De foto's tot nu toe ziet u hier.

PA310720